Wednesday, March 30, 2016

Koleksi Design Customer














KENANGAN: TUALA SILAT UKM


Tuala ni kawan masa sama-2 join silat dulu yang hantar melalui wasap...kenangan lama...
tahun 2003 rasanya nih..masa nih Arwah abang sulung buat bisness Advertising dan design..cop2 baju, banner, billboard...masa ni ada pertandingan silat kat universiti...tuala ni buat untuk kawan-2 jea..


Wednesday, March 23, 2016

Monday, March 7, 2016

Prop Arabic Style

Hatehhh...majlis Pk bersara...nak tema pulak..arabic style..tapi nak guna budget yg ada je..pikir punya pikir..dpt idea nk buat rantai kepala...

Pegi kedai alatan jahitan..beli (lupa nama plak) yg buat langsir tuh..
Beli dlm 1/4 meter je..ada lah rm2

Balik rumah..zup zap zup zap...reben jahit ngn alat td...

Done..siap..kita sorang je pakai..yg cgu lain cakap..apsal tak buat kat kami jugak..huhuhu

Bantal Sulam: Roslina/Noraini / Joan

Tempahan dari kelab guru dan kakitangan sekolah SKPI untuk cikgu2 yang akan berpindah ke sekolah lain...
Semoga cikgu2 ini sentiasa istiqamah dalam menjalankan tugas masing2..aminn

Material : sepenuhnya Minky
Size 14x14inci
Warna pink
Bantal bersarung dan berzip

Bekas Benang Size Besar

Bekas benang.
Boleh muat benang biasa atau sulam.
30 compartment
Size besar
Rm30 termasuk poslaju

Tuala Pengantin: miera & poji

Tuala pengantin baru
Size 5x7 inci
Tuala size 24x54 peach

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...