Tuesday, November 15, 2011

Tutorial Eyelet Plier dr smzshoppe

ALHAMDULLILLAH, dah lama idea nak buat video tutorial pasal eyelet plier nih...ramai customer sye dari pembuat craft yag masih beginner..(baru nk jinak ngan craft)..ramai juga yang tanya macammana nak guna plier eyelet tuh...

pembikinan video ini mengambil masa jugakklah...ngan suara danish kt belakang, akhirnya boleh mute suara tu tambahlak ngan lagu dari penyanyi jepun...harap anda semua suka dan tidak terkepil2 lagi nk guna plier tuh..kalau nk beli, boleh terus telefon saya..

video


sebahagian snap yang diambil dr Youtube





Wednesday, November 9, 2011

Group Sew & Craft di FaceBook


dalam seminggu yang lalu, sye ader join 3 group khas untuk peminat dan penjual craft...rupa2nyer ramai yang suka craft..macam-2 craft diorang wak, yang tk penah sye tengok pun ader...:)
sy akan upload satu2 ye pasal group nih...yg pertama SEW & CRAFT...
kalau nak join boleh teruus kehttp://www.facebook.com/groups/sewncraft/

ruangan ini diwujudkan untuk berkonsi pandangan, pendapat dan mengiklan ape saje barang craft yg anda supply (tapi kena ambil kod la ngan tuan punya group..)

ok..kepada peminat craft silalh ke ruagan ni ye..ader contest jugak..:)





Friday, November 4, 2011

Aidiladha di Bandar Kinrara


alhamdullilah, syukur saye dapat lagi bersama aidiladha untuk kali ke 30..(umur dh 30 thn) :)
cuti keje hanya 3 hari sahaja, tapi bila semua nak ambik cuti sampai selasa, terpaksalah bos istiharkan cuti tambahan hari selasa..yahooo...banyaknyer cuti..tak tahu nak wak ape kt umah...
tahun nih, kami ambik keputusan tak balik kampung..terpaksalah beraya di Bandar Kinrara..huhuhuhu..sedih jugak lah..ok.lah, selamat menyambut hari raya haji pada semua pembaca blog smzshoppe..semoga bahagia selalu...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...